Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ.

Λαϊκή επιτροπή
ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ
Μετά το κάλεσμα που απεύφθηνε το Π.Α.ΜΕ στην εργατικη τάξη και τον λαό για έμπρακτη ταξική αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και στους μετανάστες, εκατοντάδες σωματεία, λαϊκές επιτροπές, φοιτητικοί σύλλογοι, φορείς, ανταποκρίθηκαν και με συντονισμένες προσπάθειες, από το υστέρημα τους, έδωσαν μια πρώτη βοήθεια. Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται καθημερινά, και η Λαϊκή Επιτροπή Νίκαιας-Ρέντη μαζί με την Επιτροπή Ανέργων, καλεί τους εργαζομένους της Νίκαιας να δυναμώσουν την αλληλεγγύη τους.
ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ.
Δεν μένουμε αμέτοχοι. Ξέρουμε ποιός είναι ο πραγματικός ένοχος, και αυτόν σημαδεύουμε. Είναι οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις των ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ τις οποίες στηρίζουν ενεργά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η άρχουσα τάξη της χώρας που εκμεταλλεύεται Έλληνες και μετανάστες εργαζομένους. Τις ιμπεριαλιστικές συμμαχίες στις οποίες συμμετέχει η Ελλάδα, δηλαδή το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, στηρίζουν όλα τα αστικά κόμματα, μαζί και οι φασίστες-δολοφόνοι χρυσαυγίτες. Να σταματήσει η εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, καμία διευκόλυνση στα γεράκια του πολέμου, έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο. Οι εργαζόμενοι, είχαν και θα έχουν πάντα, αντίθετα συμφέροντα από τα αφεντικά τους, τους μονοπωλιακούς ομίλους. Οι πρόσφυγες είναι ταξικά μας αδέρφια, είναι εργαζόμενοι από χώρες όπου οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις συνεχίζονται για χρόνια. Είναι χρέος μας η ταξική αλληλεγγύη και η απομόνωση κάθε ρατσιστικής-φασιστικής φωνής.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ, ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ, ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Τα υλικά που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη οι πρόσφυγες και μετανάστες
  • Πάνες για μωρά, μωρομάντηλα, μπιμπερό, σερβιέτες, ατομικές συσκευασίες χαρτομάντηλα, σαμπουάν (μικρή συσκευασία), αφρόλουτρα (μικρή συσκευασία), σαπούνια, οδοντόκρεμες οδοντόβουρτσες, χαρτί υγείας, ξυραφάκια.
  • Γάλα για βρέφη, γάλα εβαπορέ, έτοιμες τροφές για μικρά παιδιά που δεν χρειάζονται ψυγείο, ατομικά νερά, χυμοί, ατομικές συσκευασίες μπισκότων, κρουασάν, φρυγανιές, ατομικές μαρμελάδες, βούτυρο, ζάχαρη, κονσέρβες.
  • Κουταλάκια – πιρούνια – πιάτα – ποτήρια μιας χρήσης.
  • Εσώρουχα ανδρικά – γυναικεία – παιδικά, κάλτσες ανδρικές – γυναικείες – παιδικές, αθλητικά παπούτσια σε όλα τα μεγέθη και σε καλή κατάσταση.
  • Χαρτί Α4, μαρκαδόροι και ξυλομπογιές.
Η Λαϊκή Επιτροπή Νίκαιας-Ρέντη συνεχίζει την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στον ΟΦΟΝ(Κ.Γέμελου 119), Δευτέρα με Παρασκευή απο τις 17:30-20:30
11210495_861018090638557_2427072740322189413_n(1)